Лентата и короната й бяха връчени от заместник-кмета на град

...
Лентата и короната й бяха връчени от заместник-кмета на град
Коментари Харесай

18-годишната Айшен Адил грабна титлата „Мис Тутракан“

Лентата и короната й бяха връчени от заместник-кмета на град Тутракан Петя Князова и „ Мис Созопол “ 2019 - Ирена Иванова. Освен че получи паричен тласък и куп награди, Айшен ще има опция да се бори за купата „ Мис България “ в края на годината. Нейни подгласнички станаха Мелтем Сабри, която след оспорван дуел сграбчи и лентата „ Лице на публиката “, втора и трета се подредиха Даяна Кацарова и Надежда Петрова.

Претендентките за купата бяха на възраст сред 17 и 21 години, като всяка от тях беше показана на публиката и журито в три тура. В първия бяха облечени в комплекти, предоставени от „ Sugarfree “, във втори се показаха със спортни екипи „ Тутракан “, а в последния впечатлиха феновете с публични рокли от „ Киара Фешън “, с помощта на дизайнерката Гергана Апостолова.

Събитието бе намерено от надарената Бриана Панталеева, позната от формата „ Гласът на България “, която е родена в Тутракан. Тя изненада публиката с новината, че е бременна в шести месец. Звездата от „ ВИП Брадър “ Весела Нейнски пък се изяви в ролята на водеща.

В журито бяха Петя Князова- заместник-кмет на град Тутракан, Ирена Иванова- Мис Созопол 2019, Бриана Пантелеева, която с изключение на за положителното въодушевление на публиката, имаше задачата да вземе присъединяване в избирането на победителката, Божил Николов- основен хореограф и съорганизатор на състезанието, Ваня Маринова- районен представител на Мис България, Мели Сефидин- основен фризьор на състезанието и притежател на фризьорски салон „ Мелина “ в град Тутракан, господин Стив Харалампиев- президент на промишлен парк „ Тутракан “, Гергана Апостолова- дизайнер на „ Киара Фешън “ и Калина Грънчарова- основен редактор на вестник „ Тутракански глас “.

Фотограф на събитието беше Лъчезар Чакоев. Всички участнички получиха козметични артикули от Кристиян оф Рома и вино Верано Азур.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР