Lenovo започва продажбите на своя смарт часовник Lenovo Watch 9.Производителят

...
Lenovo започва продажбите на своя смарт часовник Lenovo Watch 9.Производителят
Коментари Харесай

Lenovo Watch 9: смарт часовник със сапфирно стъкло и цена $20

Lenovo стартира продажбите на своя смарт часовник Lenovo Watch 9.
Производителят особено акцентира, че устройството коства единствено $20 и може да не се зарежда цяла година, тъй като с едно зареждане акумулаторната батерия устоя 12 месеца.



Не по-малко забавно е, че Lenovo Watch 9 има сапфирно стъкло, което не може да се надраска. Часовникът има отбрана от клас IP68 и може да бъде потапян във вода на дълбочина до два метра в продължение на един час. Корпусът е изработен от здрава железна сплав, а каишката – от хипоалергенен силикон.



Спортният часовник Lenovo Watch 9 е подобаващ за почитателите на смарт устройства, които обичат да броят крачките, изгорените калории, както и да оповестяват за настъпването на разнообразни събития посредством Bluetooth връзката със смарт телефон.



В Lenovo Watch 9 са употребявани съставни елементи на Citizen и Nordic, а това значи, че устройството е надеждно. Продажбите на новия часовник стартират в Китай на 23 май тази година. Предлагат се модели с бял и черен цвят на корпуса и на каишката.

В формалния уебсайт на Lenovo се споделя, че на 23 март ще има лимитирана продажба с цена $20. Очевидно е, че по-късно тя ще се вдигне. Но даже и да се вдигне двойно, имаме претендент за шлагер на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР