Лени Кравиц и Лиза Бонет може би са най-дружелюбните бивши

...
Лени Кравиц и Лиза Бонет може би са най-дружелюбните бивши
Коментари Харесай

Лени Кравиц откровен, както никога досега, за бившата си Лиза Бонет

Лени Кравиц и Лиза Бонет може би са най-дружелюбните някогашни в миналото. 59-годишната рок звезда и 56-годишната актриса, които се разведоха през 1993 година след пет години брак, към момента поддържат неразрушима връзка. Преди броени дни Кравиц описа пред People за тяхното сладко начало и по какъв начин любовта им е оживяла след раздялата.
 Джейсън Момоа и Лиза Бонет две години след раздялата - разводът е финален
Окончателният край за Джейсън Момоа и Лиза Бонет

И в какви връзки са в този момент двамата

" Аз съм това, което съм, поради нашия опит, поради всичко, което бях, всичко, което беше тя, и всичко, което бяхме дружно ", споделя Кравиц.

Двамата се срещат за първи път зад кулисите на концерт на New Edition през 1985 г. Прехвърчат искри и актрисата става по едно и също време негов сътрудник и муза, помагайки за вдъхновението на високо оценения му дебютен албум Let Love Rule и даже на бохемския външен тип, който идва с него.

" Бях се преместил при Лиза, донесох си инструментите и нещата, само че някак си забравих гребена си. Никога не съм възнамерявал да наподобявам по този начин, само че след няколко месеца косата ми беше сплъстена ", споделя той за присъщите си кичури. " А Лиза сподели: " Задръж ги. Изглеждаш добре. "
 Снимка 651775

Не е загадка, че Кравиц прекарва известно време в сянката на актрисата. Затова и е наречен от пресата господин Бонет, само че триумфът на първите му два албума го прави звезда и го трансформира в секс знак.

" Не си мислех: " О, това е секси. " Просто живеех и правех нещата ", споделя той. " Бях женен за най-красивата жена на планетата, невероятна от вътрешната страна и извън, и не обръщах внимание на това какво мислят хората и по какъв начин ме одобряват. Обръщах внимание на музиката. "
 Какво мисли Лени Кравиц за възможния брак на Зоуи Кравиц с Чанинг Тейтъм
Одобрява ли Лени Кравиц бъдещия си шурей

Чанинг Тейтъм би трябвало да внимава

През 1988 година се ражда и щерка им Зоуи Кравиц. " Бяхме едно семейство ", споделя той. " Имахме лично въодушевление, изложение, мода. Беше красиво време. Светът, който майката на Зоуи и аз създавахме, нашето семейство, беше за мир, обич и нематериалност. "

Същите тези тематики са вдъхновението, което стои зад идния албум на звездата Blue Electric Light, който чакаме на музикалния пазар на 15 март 2024 година

" Отново. Положителна сила, Бог, дух, светлина. Този албум е това ", споделя той. Дори за водещия сингъл " TK421 ", чието видео взриви интернет пространството, Кравиц изяснява, " песента е за правенето на нещо по-добро, в сравнение с е ".
 Снимка 651774

И той, и Бонет знаят доста за подобряването на нещата. След като двамата прекратяват брака си, се борят, с цел да се уверят, че връзката им остава мощна.
 Лекотата, с която Лени Кравиц приказва за претърпяното полово посягане като младеж
Лекотата, с която Лени Кравиц приказва за претърпяното полово посягане като младеж

Всеки има своите мрачни моменти

" Любовта не те напуща, само че би трябвало да откри нов метод да се влее в нов живот ", споделя той. " И ние умишлено искахме да създадем тъкмо това. Отне ми време, повярвайте ми, само че Лиза е част от живота ми, която в никакъв случай няма да напусне сърцето, душата или духа ми. Аз съм това, което съм, с помощта на нашия опит. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР