Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила

...
Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г.
Завършила
Коментари Харесай

Стана ясно дали Лена е разваляла годежа

" Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и не е разваляла годежа си с Мирослав Иванов! Пръстенът, който той й даде, е в нея и тя не му го е прибирала, както се твърди в последно време. Понякога Лена не го носи според от тоалета, с който е облечена. Затова на някои фотоси е без него. Всички останали трудове са спекулации. " Това завиха изрично пред " България Днес " близки до някогашната шефка на кабинета на - Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и.

" Лена и Мирослав се обичат повече от всеки път! Не вярвайте на противоположното ", безапелационни са източниците ни.

Доказателство за думите, че любовта сред Лена и Мирослав не е умряла, е и фактът, че двамата са отпътували дружно в четвъртък следобяд на пътешестване в чужбина, най-вероятно по работа.

Близки и до годеника на Бориславова - Мирослав Иванов, също потвърдиха, че двамата са дружно.

Колкото до бижуто, с което Лена се похвали пред камерите на фоторепортерите в Народното събрание, то е с елмаз и бяло злато.



" Лена го пази като очите си, тъй като е доказателство за любовта на мъжа до нея, който не има вяра на всичко, което се изписа за нея ", удостоверяват околните до Бориславова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР