Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила

...
Лена БориславоваЛена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г.
Завършила
Коментари Харесай

Ясен е полът на бебето на Лена Бориславова

Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и чака момиче, написа " България Днес ", базирайки се на близки до юристката източници.

Бориславова постоянно е засичана на обзор в една от най-големите и цялостна със експерти акушерска болница. Изследванията на Лена са наред и всичко върви по проект, споделяла самата тя пред близки.

Лена и годеникът ѝ Мирослав Иванов още не са почнали грандиозната подготовката за идването на бял свят на първородната им дъщеричка. Двойката е отделила ъгъл за бебето в жилището им в центъра на София. Политиците обаче към момента не са почнали да пазарят дрешки, играчки и прочие за бъдещата им наследница.

Бориславова и обичаният ѝ мъж към този момент са разискали и вероятните имена на първородната им рожба. Двойката към момента се колебае, само че споделяла единствено предложенията пред фамилията.

Красивото лице на " " би трябвало да подари обичания си Мирослав, също член на партията, с дете в средата на септември. Очаква се бебето да проплаче в дните към първия образователен ден - 15 септември.

Лена и Мирослав признаха, че чакат бебе, точно на Великден. 

Началникът на политическия кабинет на някогашния министър председател Кирил Петков е сгодена от години за обичания си. Наскоро даже двойката посети женитба, а редица близки до Лена помисляха, че точно тя е булката. Засега политическата двойка отсрочва церемонията. Най-вероятно формалното им взимане ще бъде, откакто бебето се роди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР