Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави Трифонов за скандална

...
Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави Трифонов за скандална
Коментари Харесай

Кака Лена се обиди, ще съди Слави за песента-гавра

Лена Бориславова ще съди сценаристите на Слави Трифонов за скандална и пошла ария по собствен адрес. За това стана ясно от обява на формалната страница на “Продължаваме Промяната ” във Facebook. 
 
Песента към този момент се върти в обществените мрежи и се откроява със абсурден текст върху музика от известна поп-фолк ария. Тя повтаря всички офанзиви от жълти медии по адрес на някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков, в това число описвайки я като лека жена и негова любовница. 

Мелодията е взета от хитовото за 90-те чалга парче " Хищна nиена ", изпълнявано от Петра. В песента Бориславова е разказана като “уморена кака Лена, гладна хиена ”. Парчето се радва на изключителна известност в обществените медии, макар че има и хиляди възмутени.

От обява на страницата на " Продължаваме промяната " излиза наяве, че Бориславова ще предприеме ограничения по отношение на " клеветническата акция " против себе си. Ето какво написаха на страниците си във Facebook от партията:

" Продължаваме Промяната " ще поддържа всички правни ограничения, които Лена Бориславова подхваща по отношение на клеветническата акция против нея. Към листата от ответници в съда преди малко се причисли и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се усеща максимален мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение ".

Минути след позицията на Политическа партия, самият Слави Трифонов също пусна пост по тематиката: “Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота с изключение на неистини за " Капитан Андреево " и за мафиоти, има и комизъм. Нека се посмеем дружно ”, написа Трифонов.

Ето я скандалната ария, която бе публикувана през днешния ден сутринта от малкия екран на Слави:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР