Лена Бориславова остави майчинството на заден план и напоследък все

...
Лена Бориславова остави майчинството на заден план и напоследък все
Коментари Харесай

Лена блесна с бижу на световноизвестна марка за 5 000 лева

Лена Бориславова остави майчинството на назад във времето и в последно време все по-често снове из студиата на малките екрани, с цел да брани партийните ползи. Острието на Политическа партия преди дни цъфна първо в bTV, а след това в Nova с елегантно украшение на врата си. Модни познавачи незабавно разгадаха, че колието, което съставлява нежна златна верижка с нанизана халка на нея, в действителност е емблематичен модел на най-известната бижутерийна къща в целия свят " Картие “.

Герданчето носи заглавието " Тринити “ и се предлага в разнообразни разновидности и на разнообразни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е направено, както и дали има по себе си скъпоценни камъни или не. Моделът на врата на Лена е междинен клас, а цената му е близо 5 хиляди лв..

Изработен е от злато. Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била прочувствен и специфичен подарък. Вероятно някогашната говорителка на Кирил Петков го е получила от възлюбения си Мирослав Иванов във връзка тяхната годишнина. През 2024 година се навършват 10 години от началото на любовната им приказка, издават техни близки. Връзката им пламнала, до момента в който били студенти в СУ, а малко по-късно се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро, което докара даже до кавги към нея, само че след това си взе поука и в този момент внимава да не го не помни вкъщи, с цел да не буди спекулации в обществото по отношение на фамилното си състояние.

Десетата годишнина от началото на връзката им е подобаваща и за повдигането на женитба. Родителите им от дълго време чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро нееднократно са споделяли, че са имали съществени проекти по кое време и къде да сключат брак, само че те се осуетили поради пандемията от Коронавирус -19.

После пристигнали уговорките им в политиката, а по-късно пък изненадващата бременност на Бориславова. Въпреки че мнозина чакаха депутатът от Политическа партия и юристката да минат под венчилото, до момента в който тя бе бременна, с цел да си спестят някои бумащини към припознаването на бебето, те по този начин и не го направиха и се наложи Миро да подава купища заявки, с цел да удостовери бащинството си. Щерка им Деа се роди през септември предходната година и на 19 март ще стане на половин годинка. Възможно е през идното лято родителите ѝ в действителност да се оженят, изчаквайки дъщеричката им да поотрасне малко.

Запознати издават, че Лена и Миро желали дребна и скромна женитба, единствено в компанията на най-близките родственици и шепа другари. Те били обединени към концепцията, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, защото предпочитали да избегнат привличането на ненужно любознание към себе си. За кума Бориславова мечтаела да предложения по-малката си сестра Маргарита, с която са изключително привързани една към друга. Тя е доктор анестезиолог в парижка болница. Основната конспирация към възможната женитба на Миро и Лена обаче ще бъде дали на нея ще участва брачната половинка на Кирил Петков Линда след абсурда " Парапетгейт “, който месеци наред тресеше страната, напомня " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР