Лена Бориславова не е разваляла годежа си с Мирослав Иванов!

...
Лена Бориславова не е разваляла годежа си с Мирослав Иванов!
Коментари Харесай

Лена не е разваляла годежа!

" Лена Бориславова не е разваляла годежа си с Мирослав Иванов! Пръстенът, който той й даде, е в нея и тя не му го е прибирала, както се твърди в последно време. Понякога Лена не го носи според от тоалета, с който е облечена. Затова на някои фотоси е без него. Всички останали трудове са спекулации. " Това обявиха изрично пред " България Днес " близки до някогашната шефка на кабинета на Кирил Петков - Лена Бориславова.

" Лена и Мирослав се обичат повече от всеки път! Не вярвайте на противоположното ", безапелационни са източниците ни.

Доказателство за думите, че любовта сред Лена и Мирослав не е умряла, е и фактът, че двамата са отпътували дружно в четвъртък следобяд на пътешестване в чужбина, най-вероятно по работа.

Близки и до годеника на Бориславова - Мирослав Иванов, също потвърдиха, че двамата са дружно.

Колкото до бижуто, с което Лена се похвали пред камерите на фоторепортерите в Народното събрание, то е с елмаз и бяло злато.

" Лена го пази като очите си, тъй като е доказателство за любовта на мъжа до нея, който не има вяра на всичко, което се изписа за нея ", удостоверяват околните до Бориславова.

Разваленият годеж на Лена е следващият слух, в който я замесват. От самото начало на работа на кабинета " Петков " се понесоха разнообразни злословия за връзките сред тогавашния министър-председател и началничката на кабинета му. За последно пристрастеностите се нажежиха, откакто се появи фотография, на която двамата се качват по стълбите в Министерския съвет и наподобява по този начин, като че ли се държат за ръце. Впоследствие от Българска национална телевизия, чийто бе трагичният фотос, оповестиха, че той е зрителна машинация и в действителност Петков и Бориславова даже не са се докосвали. Самата Лена в пост във фейсбук опроверга изказванията, а дамата на Кирил Петков - Линда Макензи, показа поста на Бориславова в мрежите си в удостоверение, че има вяра и на двамата.

Наложи се даже самият Петков да отговори на директен въпрос дали има връзка с Лена Бориславова. Това се случи във вторник в утринния блок на Нова телевизия.

" Това, което се видя, е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта мръсотия. Под достолепието ми е да им обръщаме внимание. Тези мафиоти, които поставяме старания да им спрем парите, вършат всичко да ни очернят ", съобщи Кирил Петков в отговор на въпроса.

Междувременно годеникът на Лена - Мирослав Иванов, не даде ухо на клюката и продължи да се появява в компанията на годеницата си. Двамата бяха видяни на другарска женитба в първокласната къща " Вила Екатерина ", като даже изтанцуваха няколко блуса.

Малко по-късно Лена и Миро бяха видяни на джазфеста в Южния парк, където седяха на тревата паралелно със своите другари и още веднъж си разменяха милувки.

Връзката на Иванов и Бориславова стартира през 2014 година. Още тогава двамата вземат решение, че са един за различен, и се вричат на Коледа пред околните си. Именно тогава Миро среща обичаната си с родителите си от Ямбол. Оттогава са неразделни, а за любовта сред двамата се разбра малко преди изборите, които Политическа партия завоюва.

Тогава Лена стана шеф на кабинета на премиера и заявява пред КПКОНПИ, че живее в апартамент от 81 кв. м. Тя е закупила половината идеални елементи за него през 2019 година за 171 000 лева Другата половина бе на обичания й - Мирослав Николаев Иванов, който след това стана зам.-председател на Народното събрание от Политическа партия. Лена заявява и обвързване по ипотечен заем в размер на 102 662 лева Бориславова разполага с банков влог, в който има 15 000 лева, само че пък не е описала да има пари в брой. Шофира " Тойота Аурис ", закупена през 2016 година за сумата от 21 000 лева

" Лена не е материалистка, нищо, че непрекъснато се твърди, че я вълнува дали и какъв брой пари ще получава. Тя обича пътешествията и не робува на марките в облеклата си ", настояват околните на хубавицата. И външността на 32-годишната юристка също бе една от най-обсъжданите в областта на политика напоследък. Дълга тъмна коса, диоптрични очила с черни рамки и рокли в пастелни цветове - отличителните й белези, що се касае до жанр и визия, подчертаваха сериозното й лъчение.

През 2018 година Бориславова попада в влиятелната европейска ранглиста на списание " Форбс " - " 30 под 30 ", която отличава най-хубавите млади водачи, изобретатели и бизнесмени на Стария континент. Класирана е в категория " Политика и право ". Ето по какъв начин става подборът съгласно нея самата: " Мисля, че знам какво желая и по какъв начин да го реализира. Но не го върша от чиста упоритост, а знам, че ми харесва ", отговори на въпроса за упоритостта тя в едно от телевизионните си първи изявленията. Споделя и още, че упованията й за Харвард, където е учила, не са се припокрили напълно.

" Класната стая е, както сте го виждали в " Професия русокоска " - филмът е сниман вътре в постройката на университета. Няма някаква луксозност, скъпо обзавеждане или нещо, което приказва за ексклузивност. Специалното обаче са опциите, до които се докосваш - събрали са те с разнородни и провокативни хора. Те желаят да провокират. Изненадващото е по какъв начин се озоваваш там и към теб се случват толкоз доста неща, че нямаш време да схванеш какво се случва ", твърди Лена, която е една от най-образованите младежи в българската политика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР