Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили тайни преговори за

...
Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили тайни преговори за
Коментари Харесай

Нинова преговаря тайно с Лена Бориславова за създаване на временна комисия за газовите доставки

Лена Бориславова и Корнелия Нинова са водили секрети договаряния за сформиране на краткотрайна комисия в Народното събрание, заяви Tribune.bg, като се базира на свои източници.

Корнелия Нинова персонално се обадила на Бориславова, с цел да получи поддръжка от ПП-ДБ да поддържат основаването на краткотрайна комисия, която да прегледа всички газови доставки през последната година, най-много и неотдавна подписания контракт с Турция.

Така, до момента в който дават изказвания и трибунки, че ГЕРБ търсят поддръжка за личните си законопроекти, Лена Бориславова се договаря с лидерката на Българска социалистическа партия.

Думата на Бориславова явно няма да бъде спазена, тъй като след изказването през днешния ден на Бойко Борисов за тоталната чистка в страната от страна на ПП-ДБ, както и това, че желаят да овладеят и държавните регулатори, обединението на ПП-ДБ разгласи, че няма да влиза в пленарната зала.

Днес от трибуната на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов изиска основаване на такава комисия, като съпостави контракта на с Турция с аферата „ Джемкорп “. По всичко проличава, че за момента поддръжка от ПП-ДБ няма да получат.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР