Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов обявиха навръх Великден,

...
Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов обявиха навръх Великден,
Коментари Харесай

Бориславова ражда в Париж?

Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов оповестиха точно на Великден, че чакат дете. 33-годишната юристка е бременна в четвъртия месец и по всяка възможност първородната им рожба ще се появи през септември.

Близки до някогашната говорителка на Кирил Петков споделят, че желанията на Бориславова били да роди в Париж.

Причините за решението били две.

Първата и най-важна от тях е, че в болничното заведение " Симон Вейл “ от година и половина насам работи сестрата на Лена - Маргарита. Тя е анестезиолог, а преди да емигрира във Франция за по-добро възнаграждение и интернационална здравна кариера, е била на контракт в " Пирогов “. В Париж Бориславова ще може да разчита на по-специално отношение и на помощта и грижите на по-малката си сестра.

Освен това в чужбина раждането ще може да премине при цялостна конфиденциалност, разясняват близки до двойката. Втората причина двамата с Мирослав да мечтаят първородният им правоприемник да проплаче в Париж е, че точно там се е случило чудото към Коледа и Нова година, където бяха на любовна почивка.

Двамата съумяха да запазят щастливата вест в загадка цели четири месеца. По време на предизборната акция за последния парламентарен избор на 2 април обаче се появиха първите спекулации за възможната бременност на Лена. На политически диспути и тв изяви очевидно си личеше, че юристката е наедряла в региона на корема.

От известно време насам по-наблюдателни консуматори на обществените мрежи видяха, че Лена е спряла и алкохола, а преди да забременее, постоянно бе засичана в столични заведения за хранене и заведения на по чаша бяло вино с сътрудници от Политическа партия. За похлупак тя се отхвърля от депутатско място в 49-ия парламент по персонални аргументи. Двамата с Мирослав решили, че ще пазят в загадка новината, до момента в който Лена влезе в четвъртия месец, каквото е суеверието в българските обичаи.

Засега не е ясно и какъв ще бъде полът на бебето, както и дали годениците са избрали име за наследника, написа " Ретро “.

Бъдещи родители получиха хиляди честитки, откакто признаха във facebook, че чакат бебе. Един от лайковете под фотографията, с която оповестиха новината, е на Линда - брачната половинка на Кирил Петков. Канадката реагира със сърце на обявата, с което разсея слуховете, че има омраза с Бориславова. Бащата на Кирил – Петко, също не остана без присъединяване и реагира със сърчице. Най-хладно възприятията си изрази Кирил Петков, който е дал просто един лайк с палец. Допреди историята с " парапетгейт “ Киро и Лена си разменяха непрекъснато сърчица в обществените мрежи на всички свои публикации
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР