Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите

...
Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите
Коментари Харесай

Лъсна пикантна причина Лена да се откаже от депутатското място: Иска спокойна бременност?!

Лена Бориславова чака дете! Това е повода едно от най-разпознаваемите лица на „ Продължаваме промяната ” и представител на някогашния министър председател Кирил Петков изненадващо да се откаже от депутатското си място в 49-ия парламент, написа „ Уикенд ”, базирайки се на нейни съпартийци.
По данни на изданието, Лена е в четвъртия месец на бременността си. Баща на бъдещото бебе е съпартиеца й Мирослав Иванов. Двамата се сгодиха предходната година. Предполага се, че Бориславова е заченала при започване на годината, по време на тяхно сантиментално пътешестване в Париж. Лена обаче е избрала да резервира в загадка радостната новина.
За да изкара спокойна бременност, юристката е предпочела да не влиза в състава на това Народно заседание, където ще е непрестанно под фокуса на медиите.
Тя се отхвърли от депутатското място в новоизбрания парламент с претекста, че й се постанова да работи за акцията за локалните избори на „ Промяната “, което, несъмнено, не звучи безапелационно. Вместо нея в Народното събрание влиза Петър Петров от листите на Политическа партия в 24-и МИР в София.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР