Лелята на починалото в турски курорт 7-годишно момиченце Вивиан, не

...
Лелята на починалото в турски курорт 7-годишно момиченце Вивиан, не
Коментари Харесай

Лелята на починалата Вивиан с трогателен стих за детето, цяла България плаче!

Лелята на умрялото в турски курорт 7-годишно момиченце Вивиан, не стопира да тъжи в обществената мрежа за детето. Мисис България Мари Вачева всекидневно следи обстановката около следствието на гибелта на племенницата си. Майка на детето е Тони Вачева, а татко - известният български тенор Веселин Вачев.

След като показа некролог на детето , в този момент тя написа умилителни стихове за красивото момиченце, чиято покруса трогна цяла България.

" Болката е неудържима.
– безкрайна, тежка.
В този нечовечен миг ни крепи
огромната обич, която ти
раздаваше с цялостни шепи. "



Преди дни пък хубавицата показа видео на дребното момиче, което рецитира стихотворение.



БЛИЦ напомня, че в трагичния ден Вивиан се спуска по водната пързалка, когато незабавно след нея потегля друго дете, което я удря в корема . Малко по-късно, момичето стартира да се превива от болки и е откарано по неотложност в локалната болница .

Външно с първа реакция след жестоката покруса, сполетяла фамилията на тенора Веселин Вачев и Мисис България

Там лекарите откриват, че детето е с раздран далак и вземат решение да го реалокират в Университетската болница в град Айдън. По пътя сърцето на детето стопира , само че след разтривки и кардио помощ сърдечната активност се възвръща. Приемат я в междинна болница по пътя и откакто положението й е нормализирано не престават към болничното заведение в Айдън.

По гледище на лекарите детето пътува единствено с медицинския екип , а родителите следват колата за спешна помощ с кола. Вивиан е призната в болничното заведение, където след 10 минути оповестяват на родителите й, че е умряла в резултат на контузиите и кръвоизлива от раздрания далак , за който настояват, че е бил повишен. Според родителите щерка им в никакъв случай не е имала недоволства и здравословни проблеми.

Накараха ни да подпише някакви документи, за които споделиха, че са формалности . В този миг бяхме в подобен потрес, че не сме се замислили какво подписваме, а и не знаем турски език “.

По-късно схващат, че са подписали документ, съгласно който нямат никакви искания към хотела и към това, че някой съзнателно е блъснал щерка им. На идващия ден потеглят за България единствено с здравна експертиза, само че без смъртен акт.

Огромна покруса сполетя фамилията на тенора Веселин Вачев и Мисис България

Родителите са озадачени по какъв начин при гибел на малко дете и то при такива условия, следствените дейности завършват за няколко часа . От камерите край басейна се вижда ясно по какъв начин детето удря в корема Вивиан.

Най-големият куриоз в цялата печална история е информацията, която турската преса разгласява. В публикация, в турско електронно издание, написа, че детето е умряло откакто си е блъснало главата , а фамилията са румънки туристи. Това кара опечаленото семейство да мисли, че това е опит казусът да бъде потулен , а аквапаркът да не понесе наказателна отговорност. Нещо, което Вачеви няма да позволен.

Семейство Вачеви са потънали в тъга, само че желаят истината да излезе на бял свят .

Обръщаме се с зов към българската страна да ни спомага . Нека всички родители бъдат съпричастни с нашата покруса, тъй като на следващия ден това може да се случи с техните деца и близки. Трябва да се постави завършек на тази незаконна немарливост. Пързалката по която се спускат стотици деца, не беше обезопасена по никакъв метод. Нямаше хора, които да наблюдават за реда при качването и спускането. Това е проблем освен на турския комплекс, който почерни целия ни живот и затри детето ни. Такова е ситуацията и в България “, сподели майката на Вивиан.

Родителите са решени на всичко, за стигнат до същинската причина за гибелта на момичето, както и да потърсят отговорност от комплекса , където се е случила драмата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР