Лелята на лидера на КНДР Ким Чен-ун се появи на

...
Лелята на лидера на КНДР Ким Чен-ун се появи на
Коментари Харесай

Лелята на Ким Чен-ун не е ликвидирана, появи се публично за първи път от 6 г.

Лелята на водача на КНДР Ким Чен-ун се появи на обществено събитие за първи път от повече от 6 година, с което се постави завършек на спекулации, че е очистена, откакто помогнала на племенника си да поеме ръководството на страната, написа " Гардиън ".

Официалният вестник на ръководещата партия на КНДР " Родон синмун " сподели Ким Кхьон-хи до Ким и брачната половинка му Ри Сол-джу. Те участваха на зрелище във връзка Лунната нова година в спектакъл в Пхенян, провело се в събота.

Нейното име също е упоменато в бюлетина на Корейската централна новинарска организация.

Слуховете, че Ким Кхьон-хи e била отстранена или ликвидирана, се появиха, откакто нейният брачен партньор беше екзекутиран за държавна измяна и корупция през декември 2013 година Дни след убийството на брачна половинка й, държавната медия загатна Ким Кхьон-хи като член на комисия за погребението на различен върховен член на върхушката. Но тя не участва на гала във връзка 2 година от гибелта на брат й Ким Чен Ир - татко на Ким Чен-ун. Нейното име не се е споменавало в бюлетини на държавните медии до неделя.

Наблюдатели смятаха, че тя е била жертва на чистка по разпореждане на племенника й в опит да прочисти партията от евентуални врагове. Други спекулираха, че Ким Кхьон-хи е имала проблеми с алкохола и е умряла в резултат на влошеното й здраве.

Внезапната поява на 73-годишната се преглежда като показ на фамилно единение, до момента в който режимът се пробва да окаже напън върху Съединени американски щати да създадат отстъпки преди да бъдат обновени договарянията за нуклеарно разоръжаване. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР