Лелята на 21-годишния Северин Красимиров, който беше задържан за убийството

...
Лелята на 21-годишния Северин Красимиров, който беше задържан за убийството
Коментари Харесай

Роднините на задържания Северин: С него е имало и още двама души

Лелята на 21-годишния Северин Красимиров, който беше арестуван за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, твърди, че с него е имало още двама души. " Така разбрах. На майка си сподели единствено, че е изнасилил момичето ”, сподели пред дамата.
 
„ Видях кръв и се уплаших. Каза, че е блъснал едно момче. После разбрах от новините ”, описа брачната половинка на Северин.
 
Тази вечер в квартал „ Селеметя ” в Русе напрежението се увеличи и локалните накараха двете дами да приказват пред медии. Хората от квартала също имат подозрения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излиза с още двама души и потеглят на рожден ден.

 
21-годишният Северин Красимиров беше задържан във вторник вечерта в Германия. Именно върху него падат съмненията на проверяващите, че е килърът на журналистката Виктория Маринова.
 
Жената на Северин и вуйна му го посъветвали да замине за Германия при майка си, научи още NOVA. Двете дами са били в ареста на русенската полиция за 24 часа и са  разпитани. Сред арестуваните е и вторият татко на младия мъж.-->
 
След ареста за първи път пред медиите приказва някогашният брачен партньор на Виктория Маринова. Двамата имат щерка на 7 години и поддържали положителни връзки след развода. Именно някогашният брачен партньор Свилен Максимов е индивидът, приказвал за последно с Виктория Маринова.

 
„ Последно разговарях сутринта, преди да стане това нещо. Някъде следобяд ми се обади майка й, с цел да ми каже, че не е отишла да вземе детето, нещо, което в никакъв случай не се е случвало ”, описа Максимов. След като излиза наяве, че Виктория е убита, той е един от първите разпитани в полицията.
 
Екипът на малкия екран, в която е работила Виктория Маринова, е почнал действия за основаване на фондация на името й.
 
Поклонението ще бъде в петък в храм „ Света Троица ” в Русе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР