Лекувам се 12-и ден от Ковид без никакви тежки симптоми

...
Лекувам се 12-и ден от Ковид без никакви тежки симптоми
Коментари Харесай

Поваленият от К-19 Бареков: Пия 2 антибиотика и маларон, състоянието ми не е розово

Лекувам се 12-и ден от Ковид без никакви тежки признаци (освен хрема и изсъхнало гърло в началото), само че съм с пневмония - у дома. Това заяви в профила си във Facebook Николай Бареков, който точно на рождения си ден разгласи, че е станал жертва на новата коронавирусна зараза.

" Пия два антибиотика и маларон към този момент 10 дни, с цел да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но положението не е розово ", прибавя той.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Лекувам се 12- и ден от Ковид без никакви тежки признаци (освен хрема и изсъхнало гърло в началото), само че съм с пневмония - у дома. Не съм отишъл да сътворявам безпорядък из лечебните заведения и да легна на леглото, вместо някой същински нуждаещ се, въпреки че явно положението ми би го разрешило...А съм " крепък като бик ", както вика народът. Пия два антибиотика и маларон към този момент 10 дни, с цел да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но положението не е розово.

Двама най-близки от фамилията ми (единият от които доста млад) лежат в по никакъв начин не леко положение с пневмонии в две лечебни заведения в Структурни фондове. Не съм тъкмо аз индивидът на който всеки слабоумник ще изяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна фамилията ми, чета доста и то не в обществените мрежи!

Също по този начин считам, че малоумниците към нас, които имат вяра в дебилни тайни теории из фб, са много по-малки вредители от несъответстващите дейности на държавното управление от март месец и в този момент!!! Не ставайте движеща мощ на изкуствения безпорядък, който управляващите съзнателно подклаждат. Обществената дивотия и нервност са хранителна среда за аморалните политици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР