Лектори са топ мениджъри от двете партниращи си компанииAcronis, един

...
Лектори са топ мениджъри от двете партниращи си компанииAcronis, един
Коментари Харесай

Acronis и Williams Racing F1 с технологично събитие в София

Лектори са топ мениджъри от двете партниращи си компании

 Acronis, един от водещите разработчици на програмен продукт за кибернетичната отбрана и хибридни решения за облаци, възнамерява увлекателeн „ Tech Talk “ у нас, с присъединяване на създателя и основен изпълнителен шеф на компанията Сергей Белоусов и на основния софтуерен шеф на Williams Racing – Греъм Хаклънд.

Събитието Acronis & Williams Racing Tech Talk ще се организира на 16 октомври от 17,30 ч. в Заседателна зала 325 на Факултета по математика и информатика, Софийски университет, оповестиха от локалния офис на компанията. Фокусът е върху новите технологии и артикули, партньорствата и плановете във Формула 1, Формула Е, Футбол и други спортове, активността на Фондацията на Acronis и опциите за кариера в Acronis България.

Сергей Белоусов е съосновател и основен изпълнителен шеф на Acronis, независим бизнесмен и предприемач с извънреден 24-годишен опит в построяването, израстването и воденето на високоефективни многонационални софтуерни компании в Северна Америка, Европа и Азия.

Признат като модернист и мъдрец в региона на виртуализацията, автоматизацията на центровете за данни и изчислителните облаци, с над 200 патента, Сергей Белоусов е чест оратор на индустриални събития по целия свят.

Acronis & Williams Racing Tech Talk ще се организира на 16 октомври във Факултета по математика и информатика, Софийски университет

Греъм Хаклънд , основен софтуерен шеф на Williams Racing, е част от изпълнителния комитет на компанията и управлява Комисията за ИТ риска. Williams причислява Греъм към борда, с цел да ръководи програмата за цифрова промяна.

Греъм е член на BCS, на IEEE и IEEE Computer Society и има Национална тапия по електронно инженерство (LC) от Natal Technikon, Южна Африка. Извън работата си, той е брачен партньор, татко и бегач в ултрамаратони. Греъм е включен в класацията Top 100 CIO на Computing UK в изданията за 2016 и 2017 година

Събитието е отворено за присъединяване след регистрация, която е наложителна. Организаторите плануват лотария измежду за записаните участници за продобиване на подарък от Acronis и Williams Racing.

По-рано на 16 октомври Acronis ще открие публично своя нов R&D център в София. Компанията възнамерява да влага 50 милиона $ през идващите 3 години в центъра, който ще се концентрира напълно върху решенията за киберзащита.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР