Лектори от над 10 държави ще вземат участие в тазгодиишното

...
Лектори от над 10 държави ще вземат участие в тазгодиишното
Коментари Харесай

Обявиха програмата на Evolution of Technical Communication 2018


Лектори от над 10 страни ще вземат присъединяване в тазгодиишното издание на конференцията Evolution of Technical Communication. Това едиственото сходно събитие в Югоизточна Европа, отдадено на техническата връзка, и ще се организира за девета поредна година.

Сред имената на лекторите се откроява това на Анди Макдоналд – специалист с 30-годишен опит в областта на техническата документи. Той е и съосновател на Information 4.0 Consortium – организация, чиято цел е дефинирането на нови осведомителни концепции, структури, модели и процеси, свързани с Индустрия 4.0, изкуствения разсъдък и добавена действителност (augmented reality). Именно той ще открие конференцията през тази година. Относно тематиката на своята презентация той показа: „ Радвам се да бъда част от тази неповторима за Югоизточна Европа конференция. Ще приказвам за това по какъв начин съгласно мен технологиите, свързани с изкуствения разсъдък, оказват въздействие на документите, нейното основаване и използването ѝ. Чатботовете, машинното образование, контекстуалността и изкуственият разсъдък ще трансформират доста потребителския опит. “

 Обявиха програмата на Evolution of Technical Communication 2018

Сред другите тематики на паралелните сесии през първия конферентен ден са още: Insert Guide to Continue: Creating Video Game Strategy Guides, Intelligent Information for Smart Users, A Writer’s Guide to Conversational Interfaces.

Вторият конферентен ден ще продължи с на практика семинари като Design of Conversations, Visualization Primer - using D3js to Create Stunning Graphics, Content Analysis and Metrics Ex Machina и доста други.

Регистрацията за конференцията към този момент е отворена. На страницата на Evolution of Technical Communication до 26 април могат да бъдат закупени билети на преференциални цени: 80 евро за един ден и 100 евро за цялата конференция. За членовете на tekom са планувани спомагателни отстъпки.

Evolution of Technical Communication се провежда от tekom, най-голямата професионална организация на техническите комуникатори в Европа. Ще се организира на 31 май и 1 юни в хотел Новотел София с поддръжката на Adobe, VMware, Fluid Topics, Axway, Syncro Soft (Oxygen XML Editor) и Progress. Computerworld.bg e измежду медийните сътрудници на събитието.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР