ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки (АП) — Роб Дилингам вкара 23 точки от

...
ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки (АП) — Роб Дилингам вкара 23 точки от
Коментари Харесай

Дилингам отбелязва 23, Мичъл има 20 точки и 14 борда като номер 6 Кентъки оглавява Мисури с 90-77

ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки (АП) — Роб Дилингам вкара 23 точки от пейката, Тре Мичъл има 20 точки и 14 битки и номер 6 Кентъки победи Мисури с 90-77 във вторник вечерта за шестата си поредна победа.

Дивите котки (12-2, 2-0 Югоизточна конференция) водеха единствено за минута и останаха безвредно водеха напред с помощта на основни кошове, които осигуряваха място за дишане всякога, когато тигрите се промъкваха в границите на няколко владения след полувремето. Мисури се приближи до седем три пъти с оставащи по-малко от 10 минути, само че Антонио Рийвс отговори със скок и гръмотевично забиване, преди Арън Брадшоу да хвърли още един.

Мисури (8-7, 0-2) в никакъв случай не се доближаваше от девет по-късно, пропускайки 14 от последните си 15 удара, до момента в който Кентъки направи 13 от 20.

Мичъл вкара осем от първите 10 точки на Кентъки, преди Дилингам да влезе, с цел да вкара 11 преди полувремето и да удари и трите опита от далечно разстояние. Той беше 6 от 7 общо с 8 от 10 стрелби от линията. Дивите котки бя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР