ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки — Бивш чиновник в окръга Ким Дейвис, който

...
ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки — Бивш чиновник в окръга Ким Дейвис, който
Коментари Харесай

Бивш чиновник, отказал да издаде разрешителни за брак между лица от един и същи пол, трябва да плати 260 000 долара, постановява съдия

ЛЕКСИНГТЪН, Кентъки — Бивш служител в окръга Ким Дейвис, който отхвърли да издаде разрешителни за брак в Кентъки на лица от същия пол двойки, би трябвало да заплати общо 260 104 $ такси и разходи на юристи, които са представлявали една двойка, съгласно решението на федерален арбитър.

Това е в допълнение към 100 000 $ обезщетение, съгласно журито някогашният Роуан Окръжният служител би трябвало да плати на двойката, която е завела делото.

Адвокатите на Дейвис твърдяха, че хонорарите и разноските, поискани от юристите, са несъразмерни, само че окръжният арбитър на Съединени американски щати Дейвид Л. Бънинг не се съгласи и сподели, че Дейвис би трябвало заплати, защото мъжете надделяха в делото си, съобщава Lexington Herald-Leader.

Очаква се юристите на Дейвис да апелират решението.

Дейвис приключи наедно интернационално внимание, когато тя беше хвърлена в пандиза за малко през 2015 г. заради отхвърли си, който тя основаваше на убеждението си, че бракът би трябвало да б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР