Лекси Алфорд е била само на 21, когато е поставила

...
Лекси Алфорд е била само на 21, когато е поставила
Коментари Харесай

Това е най-младата жена, посетила всяка държава в света

Лекси Алфорд е била единствено на 21, когато е сложила международен връх, за какъвто всички благородно можем да завидим. Тя е най-младият човек, достигнал до всяко кътче на земното кълбо. Посетила е 196 страни преди да навърши 21 години, което й носи и самопризнание от Книгата за рекорди на Гинес.

Сега, към този момент 22-годишна, Лекси използва своите онлайн платформи и персоната Lexie Limitless, за да въодушеви начинаещите пътешественици посредством Инстаграм, Ютуб и уеб страницата си. Родена е в Невада Сити, Северна Калифорния, но в момента обитава в безоблачен Лос Анджелис.
Как е почнала да пътува?
" Това беше по-скоро естествена еволюция. Започнах да пътувам, когато бях в действителност дребна, тъй като майка ми има туристическа организация, бизнес, който тя стартира, когато е едвам на 19. "

Пред " Евронюз "  Лекси споделя, че майка й разрешавала да пропуща учебно заведение, с цел да пътува с нея.  

" Този метод на живот означаваше, че към 18-годишна възраст към този момент бях пътувала до към 70 страни. Но една от най-големите ми фантазии, още от 12-годишна, беше, че желаех да видя какво е да пребивавам една година от живота си без учебно заведение и работа. "

" Исках да видя колкото се може повече места и да науча колкото мога повече за живота. "

Именно тогава тя си задава въпроса колко в действителност страни има? Проверява в Google кой е най-младият човек, пътувал до всяка страна в света, и й излиза Световният връх на Гинес на Джеймс Аскуит.

" Когато видях това, осъзнах, че ще скърбя до края на живота си, в случай че най-малко не опитам. Бях единствено на 18, знаех, че имам време да го направя. "


Проектът Lexie Limitless
Блогът и планът Lexie Limitless е напълно самофинансиран. Лекси работи от в действителност ранна възраст и за туристическата организация на майка си, и по свои инициативи.

" Имах същински шанс, тъй като освен печелех пари, само че и научих толкоз доста за пътешестването и как бих могла да го направя с бюджета, който имах. "

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР