Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), обяви, че по

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen-
Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), обяви, че по
Коментари Харесай

Volkswagen e-BULLI: Минало и настояще

Лекотоварното поделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), разгласи, че по време на профилираното ревю Techno Classica в Есен (25-29 март) ще показа специално разработена и напълно електрическа версия на именитото си BULLI (Transporter) от 1966 година.

От Volkswagen споделят, че e-BULLI е осъществен в резултат на множеството потребителски въпроси на притежатели на класическите Bulli, Combi и Microbus, които се питат по какъв начин биха изглеждали и какво биха могли да предложат техните автомоболи в епоха на електрическа подвижност.

Частично, отговор на горния въпрос, Volkswagen дава още през 1972 година с първата версия на електрическия Transporter, само че с e-BULLI демонстрира една в действителност любопитна концепция, съчетаваща типичен дизайн с съвременни технологии за електрическо задвижване.

Електрическата задвижваща система, с която е оборудван Volkswagen e-BULLI е развита на базата на настоящите достояния на компанията, а интериорът и екстериорът се явяват авангардно развиване на оригиналната концепция. Концепцията е оборудвана с диодни светлинни блокове, автоматична предавателна кутия, класически дървени приложения, в това число и на пода, и не на последно място със сгъваем таван.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР