Лекотоварното подразделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи първата информация за изцяло

...
Лекотоварното подразделение на Volkswagen-
Volkswagen Commercial Vehicles, разпространи първата
информация за изцяло
Коментари Харесай

Volkswagen анонсира Mini-Camper

Лекотоварното поделение на Volkswagen- Volkswagen Commercial Vehicles, популяризира първата информация за напълно ново пазарно предложение, което компанията ще отправи на потребителите след премиерата на автомобила през септември тази година.

Volkswagen Mini-Camper е създаден въз основата на новото потомство на хитовия за марката модел и както подсказва името съставлява стилен кемпер.

От Volkswagen разясняват, че Mini-Camper е насочен към младите фамилии и двойки, почитатели на къмпингуването и спортуването измежду сред природата, които търсят оптималната модулност по време на техните завършения.

Една от от отличителните черти, върху която подчертават от лекотоварното подразделение на Volkswagen е панорамният (1.4 кв.м) стъклен таван, който дава възможност за наблюдаване на небето и звездите през нощта. За тези, които не са почитатели на тези гледки или не обичат да се будят от слънчевите лъчи, от компанията са планували и система за затъмняване на всички стъклени повърхности.

Освен с интегрирано, само че делимо легло, Volkswagen Mini-Camper идва с олекотени сгъваеми столове и маса, и две практични кутии за транспортиране на багажи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР