Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става баща за първи

...
Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става баща за първи
Коментари Харесай

Юсейн Болт ще става баща - slava.bg

Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става татко за първи път. 33-годишният спринтьор разгласи новината в обществените мрежи като показа фотография на бременната си другарка Каси Бенет. Двамата са дружно от пет години, само че успяваха да скрият любовта си от медиите. През 2019 година той призна пред „ Daily Mail “, че сърцето му е заето, само че не желае да споделя повече за персоналния си живот.

Сега обаче Болт и Каси са подготвени да споделят със света, че фамилията им скоро ще се усили. Под прелестната фотография на приятелката си спортистът написа „ Искам единствено да кажа, че КРАЛ или КРАЛИЦА ще дойде скоро “. Разбира се, новината провокира стотици мнения от почитатели на спринтьора от Ямайка.

Бенет пък показа няколко фрагмента, с които разгласи бременността си. „ Най-голямата ни благословия “, „ Най-голямата ни наслада “, „ Нашето златно дете ще дойде скоро “, написа бъдещата майка. Болт в никакъв случай не е крил, че желае да има деца и призна, че няма такова нещо като съвършения миг. „ Трябва просто да се решиш и да го направиш “.

През 2016 година той приказва пред списание „ People “ като разкрива, че постоянно е желал да има три деца. Явно съществено се е заел с осъществяването на това предпочитание. Болт се отхвърли от спортната си кариера преди две години. Носител е на международните и олимпийски върхове в леката атлетика на 100 и 200 метра, както и на щафета 4 х 100 метра с щафетата на Ямайка. Каси Бенет пък е основател на плана „ Project Kase “, който е описван като неправителствена организация, която поддържа развиването на децата в Ямайка.

Двойката не афишира по кое време ще се роди първото им дете, само че от фотосите проличава, че бъдещата майка е в напреднала бременност.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР