Леко застудяване се очаква в Пловдив през следващите дни. Температурите

...
Леко застудяване се очаква в Пловдив през следващите дни. Температурите
Коментари Харесай

Започва леко застудяване в Пловдив, очакват се превалявания

Леко захлаждане се чака в Пловдив през идващите дни. Температурите едва ще се намалят, чакат се и превалявания. Днес ще се задържи най-вече слънчево и прелестно с температури до 20-21 градуса. В следобедните часове се чакат слаби валежи.
Прочетете още
Над страната ще доминира облачно време и тук-там, основно в Източна България и планинските региони, ще има превалявания от дъжд. Ще духа сдържан юг-югоизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 15° и 20°, в София – към 15°. Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще бъде най-вече облачно. Преди обяд в масивите от Източна България, а след обяд и на запад ще има превалявания от дъжд, на височина от към 1900 метра ще се примесва със сняг. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 10°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира облачно време и тук-там основно в часовете преди обяд ще има превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 14° и 18°. Температурата на морската вода е 9° - 11°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР