Лекарят от Пловдив д-р Иван Димитров, който бе арестуван след

...
Лекарят от Пловдив д-р Иван Димитров, който бе арестуван след
Коментари Харесай

Докторът, убил Плъха, го закъса със здравето - влиза в болница

Лекарят от Пловдив доктор Иван Димитров, който бе задържан след стрелбата по крадеца рецидивист Жоро Джевизов – Плъха, ще се подложи на медицински проучвания. „ Здравето му след 4 денонощия в ареста е разтърсено. Силно въздействие му оказал и преживеният стрес “, заяви юристът му Георги Кутрянски, представен от в. Монитор.

„ И душевен даже, а и той си има един куп болести. В ареста беше 4 дни. А и този стрес, на който бе подложен, му повлия. Ще върви по прегледи”, изясни юрист Кутрянски.

Медикът страдал от предходни болести, едно от които е дискова херния. Той е имал две интервенции и този май е трябвало да бъде на надзорен обзор, на който да бъде решено дали да се подложи на трета хирургическа намеса.

По време на нападението от Жоро Плъха лекарят получил и други пострадвания с изключение на прорезната рана на глезена си. При сборичкването доктор Димитров паднал и е наранил лакътя си. „

Като си направи съответните прегледи, в случай че се постанова, си има способени лица, които ще кажат. Той се усеща доста зле. Освен това пострадване в крайници, има и други пострадвания. Те са отразени в съответните протоколи. При нападението има и други удари”, сподели още Кутрянски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР