Лекарят Николай Габровски е кандидатът за премиер на ГЕРБ. В

...
Лекарят Николай Габровски е кандидатът за премиер на ГЕРБ. В
Коментари Харесай

Д-р Николай Габровски взе мандата от името на ГЕРБ

Лекарят Николай Габровски е претендентът за министър председател на ГЕРБ. В президентската институция за връчването на първия мандат Габровски влезе, съпроводен от ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова и зам.-председателят на партията Томислав Дончев. 

Десислава Атанасова разгласи решението на ПГ на ГЕРБ да излъчи медикът за кандидат-премиер, а президентът Румен Радев му връчи мандата, изразявайки вяра в 7-дневен период да показа състав на държавно управление. Радея изясни, че се надява препоръчаният от Габровски кабинет да отговори на публичните упования за непоклатимост и експертност.

Като първа политическа мощ вашата отровност за сформиране на държавно управление е голяма, предизвести президентът. Радея изрази вяра спомагателното време за съвещания да е помогнало в търсенето на задоволителна политическа поддръжка.

Бях номиниран да получа този изследователски мандат, сподели на собствен ред Николай Габровски. За мен е дълг и въпрос на чест да положа старания България да има работещо държавно управление, показа той. По думите му страната е на кръстопътя на голям брой рецесии - икономическа, обществена. Имаме сериозен мигрантски напън, показа той. Също по този начин регистрира и продължаващата втора година политическа рецесия.

Габровски даде обещание да постави старания страната да има постоянно държавно управление надалеч от политическото говорене и да е по-близо до експертното.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР