Лекарят и журналист Нелсон Кастро пише книга за Диего Армандо

...
Лекарят и журналист Нелсон Кастро пише книга за Диего Армандо
Коментари Харесай

Диего Марадона е погребан без сърце

Лекарят и публицист Нелсон Кастро написа книга за Диего Армандо Марадона, която се посочва – „ Здравето на Диего – цялата истина ”. В нея Кастро е приложил секретни файлове и непубликувани документи.

Вчера пред аржентинска телевизия той промотира своята работа и направи някои стряскащи разкрития за великия №10.

Едно от тях бе, че Марадона, който умря на 25-и ноември предходната година, е бил кремиран без неговото сърце. „ Имаше няколко групи от почитатели, които възнамеряваха да му изтръгнат сърцето. Това нямаше по какъв начин да се допусне да се случи. Бяха наясно, че е допустимо да стане, тъй че неговото сърце бе отстранено. Също по този начин аргументи имаше и от здравна позиция, тъй като неговото сърце бе доста значим орган предвид на нещастието, която го връхлетя ”, сподели Кастро.

Нелсон Кастро разкри още елементи в изявление пред предаването “Almorzando con Mirtha Legrand ” по телевизия El Trece. „ Сърцето му тежеше половин кг, а естественото му тегло е 300 грама. То беше уголемено заради други аргументи – здравословното му положение и затрудненото му дишане ”.

Докторът разкри, че през януари 2020-а година Марадона е бил избавен от уругвайския лекар Хорхе Ромеро, откакто е получил различен клиничен припадък. Гийермо Копола, който го открива в доста тежко положение, вика лекаря, след което се открива, че е получил сърдечен проблем.

Кастро също по този начин изясни, че Марадона е имал „ тяло с привилегии ”, когато става дума за опозиция против обещано заболяване. Все отново той подсети, че Диего в никакъв случай не е правил опити да се възвърне до дъно поради „ разширеното му сърце ”.

Докторът също изясни, че Ел Пибе е бил доста „ пристрастяваща ” персона към разнообразни пороци още от ранна възраст, откакто е почнал да използва опиати още в Бока Хуниорс.

В допълнение на това Марадона е имал охота към секса. „ Той имаше впечатляваща полова охота, което се видя най-много в Куба. Винаги беше заобиколен от красиви мадами, което беше призрачен сън за първата му брачна половинка – Клаудия Вияфане ”, установи Кастро, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР