Лекарят Адам Кей споделя в книгата си едни от най-куриозните

...
Лекарят Адам Кей споделя в книгата си едни от най-куриозните
Коментари Харесай

Жена реши да изнада любимия си и пъхна киндер яйце във... вагината си, резултатът е катастрофален

Лекарят Адам Кей споделя в книгата си едни от най-куриозните случаи в практиката си. Творбата му се споделя " Това ще боли: Признанията на един доктор " и несъмнено разкрива много пикантни детайлности от практиката му.

Един от случаите е много занимателен. Жена решила да изненада обичания си с предложение за брак, изпълнявайки антична ирландска традиция. Искала прекарването да бъде незабравимо и в действителност й се получило, само че не както очаквала.

Младата дама купила киндер яйце и годежен пръстен, извадила играчката, пъхнала бижуто вътре в яйцето и го пъхнала във... вагината. Явно желала по този метод да изненада обичания си и по едно и също време с това да има необикновено полово прекарване. Яйцето, обаче, се заклещило вътре в хоризонтална поза и по никакъв метод не могло да бъде извадено.

" Жената просто попитала приятеля си дали ще стане неин брачен партньор, когато той споделил - да, го помолила да я откара в Спешното. Изобщо не му споделила за пропадналата изненада. Той схванал за детайлите едвам пред кабинета на гинеколога. Е, моментът, в който лекарят предавал пръстена на годеника не бил по никакъв начин сантиментален ", написа в книгата си Адам Кей.

Определено, обаче, предлагането за брак било в действителност незабравимо.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР