Лекарският екип на Филаделфия 76-ърс е прегледал отново Джоуъл Ембид.

...
Лекарският екип на Филаделфия 76-ърс е прегледал отново Джоуъл Ембид.
Коментари Харесай

Неясно е колко бързо ще се възстанови Ембид

Лекарският екип на Филаделфия 76-ърс е прегледал още веднъж Джоуъл Ембид. Официално от клуба оповестиха, че „ всички са удовлетворени от напредъка “ на центъра. Това бе оповестено от наставника на тима Ник Нърс.

" Мисля, че постоянно има стадии в развиването на тези неща ", сподели Нърс преди успеха на " Сиксърс " над " Шарлот Хорнетс " със 109:98. " Всеки желае да знае какъв брой време ще отнеме възобновяване? " И заради това те дават необятен времеви диапазон, тъй като всеки се лекува по друг метод. Ние просто се опитваме да го приемем по този начин, както се случва, да го подготвим за завръщане в игра, когато е подготвен за това. "

Въпросът към Ник Нърс бе дали Джоуъл Ембид ще е подготвен за плейофите, а отговорът не бе безапелационен.

„ Надявам се и съм много убеден “, съобщи треньорът на Филаделфия.

В събота Ембид отпразнува своя 30-ти рожден ден, само че към този момент пропусна 21 мача. Центърът скъса менискус в дуела против Голдън Стейт Уорирърс в края на януари. От тогава Филаделфия се смъкна от третото до осмото място в Източната Конференция на НБА след серия от 8 победи и 13 загуби. Ембид поздрави съотборниците си след мача с Шарлът, само че не бе в съблекалнята на отбора, когато репортерите получиха право да влязат, с цел да създадат нормалните изявленията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР