Лекарската колегия в Сливен изрази несъгласие с версията, че медиците

...
Лекарската колегия в Сливен изрази несъгласие с версията, че медиците
Коментари Харесай

Лекарите в Сливен не са съгласни с версията, че не знаят как да боравят с предпазни средства

Лекарската гилдия в Сливен изрази противоречие с версията, че медиците не знаят да боравят с персонални защитни средства.

В позиция, публикувана до медиите, Регионалната лекарска гилдия показва своето изрично противоречие с оповестената версия по повод аргументите за огромния брой открити случаи на инфектиран медицински личен състав с COVID-19 в Инфекциозно поделение към МБАЛ " Д-р Иван Селимински ".
Стабилно е положението на инфектираните с COVID-19 медици в Сливен Родителите и брачният партньор на умрялата доктор Иванова са в положително положение
Пред публицисти през вчерашния ден шефът на РЗИ-Сливен доктор Петя Балулова в отговор на въпрос какво е установила инспекция по случая със инфектираните двама лекари и шест души медицински личен състав, съобщи, че болестта евентуално е станала поради погрешно боравене с персоналните защитни средства, а умрялата лекарка е имала незадоволително обезопасен контакт с компаньон на пациент.
РЗИ-Сливен: Заразените медици са употребили погрешно защитните средства В града командироват незабавно лекари, откакто болничното заведение спря приема на пациенти с ковид
" Времето на експозиция и високорисковата среда на работа на медиците в Инфекциозно поделение ги подлага на доста по-голям риск, се споделя в позицията.

Персоналът в отделението не работи там от през вчерашния ден, подготвен е да лекува пациенти с инфекциозни заболявания, някои от които неведнъж по-опасни от Коронавирус 19. В миг, когато здравната система е подложена под голям напън, е несвоевременно да се основава подстрекателство в обществото, че медиците не знаят да боравят с персонални защитни средства.

Това е причина за образуване на съмнение към системата и основава усложнения при осъществяване на дилемите. Подобни догатки имат деморализиращ резултат върху личния състав в миг, когато млади лекари непринудено отиват да работят в отделението.
Стотици изпратиха умрялата от COVID-19 доктор Илияна Иванова в Сливен Цяла нощ свещите пред Спешното поделение горяха, а сътрудници на умрялата лекарка оставяха цветя и направиха ъгъл в нейна памет
Началникът на отделението досега носи главната тежест по повод организацията на диагностичния и лековит развой на пациентите с COVID-19, по никакъв метод не е будила подозрение в професионалните си и организационни качества и заслужава само възторженостти ", се споделя още в позицията на РЛК-Сливен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР