Лекарка от Спешна помощ написа покъртителен разказ във Фейсбук за

...
Лекарка от Спешна помощ написа покъртителен разказ във Фейсбук за
Коментари Харесай

Четеш и плачеш: Лекарка от Спешна помощ с покъртителен разказ за катастрофата със загиналите ученици край Русе

Лекарка от Спешна помощ написа трогателен роман във Facebook за компликациите на специалността и за тежкия конфликт със гибелта.

Яна Цветкова става несъзнателен очевидец на вчерашната злополука с ТИР и два натрупа, която окървави пътя край Русе.

Както БЛИЦ писа, мъж и жена починаха, а още три дами са със съществени пострадвания.

Произшествието е станало в региона на бившето КТМ. Сблъскали са се ТИР и три леки автомобила.

Ето какво споделя самата лекарка, която се е отзовала на сигнала за тежкото произшествие:
"Нощно дежурство! Започва с ПТП. Сръбчето! О да..., 100% е ТИР и е правил противоположен завой. Линейките, които към този момент са там, желаят още един екип. Летим със 130 км. (Шофьорът след 2 месеца ще написа пояснение за какво е превишил скоростта, засечен от камерите).

Едва изпреварваме голф, а ограничаването е 70 км. След кръговото на Безмитна зона към този момент има колона от коли в дясната лента.

Защо обаче ТИР да не е решил, че може да кара отляво??? Той е по-тарикат от всички. След секунди... доста хора и доста светлини! Линейки, пожарна, полиция! Лекарят, дошъл, преди нас, ориентирал се в ситуацията, подрежда кой какво да прави.

Две от потърпевшите към този момент са в кола за спешна помощ и летят към болничното заведение. Пожарникарите режат седалката, с цел да можем да измъкнем дамата зад кормилото, която е с признаци за живот, само че не знаем положението й.

Лекарят от втория екип оглежда дясно стоящите и единствено поклаща глава. Тази панорама... това е най ужасното!

Пристигат родители и крещят - къде са децата! Не знаем за кого питат. За тези които пътуват към болничното заведение или тези, които в никакъв случай няма да видят.

Миризма на масло, кръв и болежка! Много болежка! Пътуваме към болничното заведение с младо красиво момиче с пръстен на лявата ръка, може би годежен! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР