Лекарка от Карнобат, която има украински корени, спечели престижната титла

...
Лекарка от Карнобат, която има украински корени, спечели престижната титла
Коментари Харесай

Лекарка от Карнобат стана Мисис Атланта

Лекарка от Карнобат, която има украински корени, завоюва влиятелната купа за хубост „ Мисис Трансконтинентал ". Конкурсът се състоя в Атланта, Джорджия. Д-р Полина Паньова пребори всичките си съпернички и се закичи с скъпата корона, написа bg-voice.com.

Д-р Паньова не е непознато лице по състезанията за хубост. Дамата завоюва купата „ Мисис България Transcontinental 2018 ” и по този начин си заслужи правото да съставлява страната ни в Атланта тази година.

Само година по-рано тя заслужи и премията за най-интелигентна участничка. Полина от години живее в Украйна, където е приключила влиятелния Виницки народен медицински университет “Николай Пирогов ”. По-късно специализира “Ендокринология ”.

Тя е доста е горда, че е родена в Карнобат и за наслада на нейните родители, пред присъстващите, бе показана не като участник от Украйна, а с думите “Мисис България Transcontinental 2018 – Полина Паньова – Бильк – на 30 години, живее в град Карнобат, има 2-ма сина, по специалност е доктор – ендокринолог, обича да рисува и да пее, взе участие, тъй като носи идеята на състезанието в себе си, лозунг: “Цели се в луната, даже и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда ”.

Организатор и шеф на тази демонстрация е Сабрина Пинион, която е родом от Северна Каролина, Съединени американски щати и през 2014 година печели Мисис Юниверс в Куала Лумпур. Миналогодишната победителка е от Япония – Ери Саито.

Достоен за отбелязване е фактът, че за 20-те години от съществуването си, участничките и победителките в конкуренцията, са вложили в благотворителни дела над 750 000 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР