Лекарка от Карнобат, която има украински корени, спечели престижната титла

...
Лекарка от Карнобат, която има украински корени, спечели престижната титла
Коментари Харесай

Огромна чест: Лекарка от Карнобат стана Мисис Трансконтинентал в Атланта СНИМКИ

Лекарка от Карнобат, която има украински корени, завоюва влиятелната купа за хубост „ Мисис Трансконтинентал “. Конкурсът се състоя в Атланта, столица на американския щат Джорджия. Д-р Полина Паньова пребори всичките си съпернички и се закичи с скъпата корона, написа TrafficNews.

Д-р Паньова не е непознато лице по състезанията за хубост. Дамата завоюва купата „ Мисис България Transconintela 2018” и по този начин си заслужи правото да съставлява страната ни в Атланта.

Само година по-рано тя заслужи и премията за най-интелигентна участничка. Полина от години живее в Украйна, където е приключила влиятелния Виницки народен медицински университет "Николай Пирогов ". По-късно специализира "Ендокринология ".



Тя е доста е горда, че е родена в Карнобат и за наслада на нейните родители, пред присъстващите, бе показана не като участник от Украйна, а с думите "Мисис България Transcontinental 2018 - Полина Паньова - Бильк, на 30 години, живее в град Карнобат, има двама синове, по специалност е доктор - ендокринолог, обича да рисува и да пее, взе участие, тъй като носи идеята на състезанието в себе си, лозунг: "Цели се в луната, даже и да не уцелиш, ще уцелиш една звезда ".

Организатор и шеф на шоуто в Атланта е Сабрина Пинион, която е родом от Северна Каролина, Съединени американски щати и през 2014 година печели Мисис Юниверс в Куала Лумпур. Миналогодишната победителка е от Япония - Ери Саито.

"Ценя състезанието, защото считам, че дамата придобива същинска мощ, когато стане майка, било то на своите деца, било на други, като взе участие в тяхното образование (защото не всеки има шанса да роди свои, всичко това е в Божиите ръце, за което мога единствено да благодаря ", съобщи победителката. Достоен за отбелязване е фактът, че за 20-те години от съществуването си, участничките и победителките в конкуренцията, са вложили в благотворителни дела над 750 хиляди лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР