Лекарка от 5-та градска болница в София сама разкри, че

...
Лекарка от 5-та градска болница в София сама разкри, че
Коментари Харесай

Лекарка от Пета градска, заразена с COVID-19, със сърцераздирателна изповед

Лекарка от 5-та градска болница в София сама разкри, че е болна от ковид и описа за чувствата си около това.

Надежда Стоева написа трогателен статус във Facebook, описвайки, че евентуално се е разболяла около контактите си с пациенти в Спешния кабинет.

Ето какво написа тя на профила си във Facebook:

"Здравейте сътрудници, другари, близки, познати и непознати, Вие, които постоянно четете моите постове и ме подкрепяте във "войната "с вируса с красиво име Корона. Искам да Ви осведомявам,че аз към този момент съм инфектирана.
Шефът на ВМА: По-добре опашки от коли на КПП-тата в сравнение с кервани от камиони с трупове ВИДЕО

Моето верую и смисълът на живота ми, към този момент 30 години, е да церя безотказно и абсолютно пациентите, имащи потребност от моята помощ. Това е повода, която ме докара на предната линия на фронта. Това предпочитание да бъда потребна във всяко време в това число и в този момент, изпълнявайки дълга си на доктор от предния фронт ми изигра неприятна смешка.
Ние, лекарите, от незабавния кабинет на Пета МБАЛ първи се срещнахме и прегледахме пациентите с ковид и ние бяхме и сме към момента на работните си места и сега. Разбира, се без мен.

Въпреки положителната екипировка, макар спазването на всички указания за стерилизация и хигиена това се случи. Аз като шеф на екипите си съм се стремяла да подсигуря всичко належащо за безвредната им работа, за което съм признателна на управлението на болничното заведение.



До през вчерашния ден, когато организирахме с управлението обезпечаването на болничното заведение и помагах на отделенията за окомплектоване на защитните и защитните средства, безрезервно съм помогнала на всеки, който е изискал помощ от мен, без да зная, че съм вирусоносител.

Днес когато схванаха за моят положителен тест, няма да Ви споделям за реакцията.

Та... това са днешните вести от фронта.

За в този момент оставам зад завесата на сцената и очаквам с неспокойствие да се възстановя с цел да продължа с заниманието си, което е моята специалност. "

Както БЛИЦ писа, Пета градска болница в София е сложена под карантина поради доказани случаи на ковид в лечебното заведение. Регионалната здравна ревизия е издала заповед за прекратяване на приема на пациенти в болничното заведение, оповестяват от Столична община.

Това е вторият път, в който болничното заведение е сложена под карантина поради ковид.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР