Лекарите във ВМА очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан

...
Лекарите във ВМА очакват резултатите от хистологично изследване на Стефан
Коментари Харесай

Лекарите притеснени, рецидивирал рак може да е пратил Ламбо в тежкото състояние

Лекарите във ВМА чакат резултатите от хистологично проучване на Стефан Данаилов, написа вестник " Труд ".

При направената пункция от белите му дробове е изтеглена с изключение на вода и кръв. Изследването ще покаже дали положението му се дължи на рецидивирал рак. 

„ Стотици хора се обаждат, обезпокоени от новината, че Стефан е изпаднал в кома. От седмица съм в непрестанен контакт с лекарите от ВМА и знам, че те вършат всичко допустимо. Благодарим им. За страдание положението му е тежко. Моля се от все сърце да се оправи. Ламбо, хвани се, дребничък. В този сложен миг сме до теб и те обичаме “, написа в обществената мрежа нощес Корнелия Нинова.

Стефан Данаилов претърпя случай през лятото, който приключи с интервенция на тазобедрената става, а от санаториума на МО в Хисаря, където се възстановяваше, артистът по неотложност бе превозен до ВМА-София и признат в реанимацията поради проблем с излив на белия дроб.

Припомняме, че доведеният наследник на Ламбо разкри детайлности за положението му.  " Трудно дишаше и се наложи на апаратно дишане да го сложат. По лекарски избор го сложиха и в медикаментозна кома, другояче той си беше в схващане. Явно, с цел да не се мъчи, не знам. "  Това изясни пред публицисти Росен Цанков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР