Лекарите във варненската болница Св.Анна са успели да стабилизират 58-годишната

...
Лекарите във варненската болница Св.Анна са успели да стабилизират 58-годишната
Коментари Харесай

Стабилизирано е състоянието на жената, пострадала при катастрофата с кола на НСО

Лекарите във варненската болница " Св.Анна " са съумели да стабилизират 58-годишната жена, която пострада тежко при вчерашната катастрафа край Аксаково, съобщи. Пациентката е на командно дишане, само че има оптимистична прогноза, сподели доктор Валентин Власаков, шеф на отделението по анестезиология и интензивно лекуване.

Автомобил на НСО, в който пътувал и съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков през вчерашния ден се сблъска с друга кола. Мъжът на ранената почина при случая.

Други трима пасажери са прегледани и са освободени за домашно лекуване. Те са с леки пострадвания, заяви.

От пресцентъра на Политическа партия обявиха, че злополуката е породена от кола, ненадейно изскочила от път без преимущество.

Разпитани са четиримата участници в злополуката. Сред тях са политикът Кирил Петков и чиновниците на НСО, предаде . Днес следва да бъдат разпитани очевидците на случая от други коли, както и да бъде направена аутопсия на починалия водач. Ще бъде взета и кръвна проба за алкохол, заяви заместник-военноокръжния прокурор подполковник Георги Василев.

" Разпитани са и четирите лица, които са пътували в автомобила на Националната работа за защита. Още нощес, неотложно след привършване на огледа на местопроизшествието, персонално от военния прокурор в град Варна. Днес ще продължат разпити на нови лица, които са участвали на произшествието неотложно, откакто тоз е станало позволената скорост. Доколкото знам, е към 60 км в час в този сектор на пътя, преди нахлуване в обитаемото място - град Аксаково ", уточни още Василев.

" С каква скорост са се движили двата автомобила ще стане ясно след събиране на всички доказателства и назначение на техническата експертиза, която ще даде отговор за механизма на настъпилото ПТП и вероятно кой от водачите какви дейности е подхванал тъкмо преди настъпването на злополуката ", изясни заместник-военноокръжния прокурор.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР