Лекарите в Страсбург и Източна Франция са поставени през труден

...
Лекарите в Страсбург и Източна Франция са поставени през труден
Коментари Харесай

Лекари от Западна Европа пред тежък избор за кого да има респиратор

Лекарите в Страсбург и Източна Франция са сложени през сложен избор. При обстановка с доста болни и липса на здравна техника, хора над 75-годишна възраст няма да се позволяват до респиратори. Това изясни немският доктор Дирк Ейзер в рубриката „ Архивът на мъдростта “ на предаването „ Темида – цената на истината “ по телевизия „ Евроком “.

„ В Страсбург и Източна Франция споделят, че хора над 75-годишна възраст няма да се позволяват до респиратори. Това звучи доста песимистично.  И в такава обстановка ще би трябвало да се направи избор дали да се остави пациент да умре… “, уточни експертът и посочи, че това споделяли негови сътрудници от Франция.

Медикът описа, че в Германия всички са под карантина. „ Политиците допускат, че сега е мъртвило пред стихия. Няма никой по улиците, единствено коли “, уточни той. Най-рискованият миг за популацията е визитата на супермаркет. „ Когато допираме железни предмети, е най-опасно като дръжката на врата на магазина за хранителни артикули, или други предмети, и в случай че се пипнете по лицето си след това, може да се болестите “, изясни доктор Ейзер.

Засега се чака епидемията да продължи доникъде на април като оптимистичен вид.

„ В момента се готвим за най-сериозните провали в идващите седмици. Надяваме се хората да се разболяват последователно, тъй като другояче здравната система ще се разпадне “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР