Лекарите в старозагорската болница се борят за живота на двамата

...
Лекарите в старозагорската болница се борят за живота на двамата
Коментари Харесай

Състоянието на двамата пострадали в ТЕЦ Марица Изток 1 е тежко

Лекарите в старозагорската болница се борят за живота на двамата служащи, които пострадаха през вчерашния ден към 16:30 в Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ”, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

Състоянието и на двамата потърпевши е доста тежко.

Единият от тях е в кома със мощна токсикация и на командно дишане. Състоянието на другия служащ, който беше с мозъчно разтърсване, нощес се е влошило. Наложи се незабавна мозъчна интервенция.

Лекарите в старозагорската болница се борят за живота на двамата служащи, които пострадаха през вчерашния ден към 16:30 в Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово ”. Те са правили поправки действия и при отварянето на шахтата на единия от служащите му прилошава и пада в нея. Колегата му се пробва да помогне и той също пада.

Все още не е ясно какво би трябвало да се чака от следствието. Към момента формираното досъдебно произвеждане е за междинна телесна щета, породена по несъобразителност. Но дали това е повода, занапред ще се прецизира, откакто излезе и мнението на инспекцията по труда.

От " ЕЙ И Европейски Съюз " излязоха с позиция, че са създали всичко допустимо, служащите оптимално бързо да бъдат превозване в болничното заведение и споделиха, че са подготвени да поемат и разноските за следващо лекуване.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР