Лекарите в щата Ню Йорк дават на критично болни пациенти,

...
Лекарите в щата Ню Йорк дават на критично болни пациенти,
Коментари Харесай

Ню Йорк използва ударно Витамин C срещу COVID-19

Лекарите в щата Ню Йорк дават на сериозно заболели пациенти, инфектирани с ковид, високи дози витамин С, тактичност, за която се твърди, че е дала обещаващи резултати в Китай и е подкрепила лекуването на тежко болните, написа " The Daily Mail ".
Д-р Андрю Уебър, пулмолог и експерт по интензивно лекуване в Northwell Health, показа, че неотложно ползва 1 500 мг интравенозно витамин С на пациентите си с коронавирусна зараза.
При тези тежко заболели пациенти дозите на мощния антиоксидант се дават три или четири дневно, изяснява лекарят пред " New Yorok Post ".
Обикновено, при възрастни мъже, разрешената доза е 90 мг, като 75 мг се предлагат за дами.
Уебър сподели, че режимът се основава на пробни лекувания, прилагани при пациенти с ковид в Шанхай, Китай.
" Пациентите, които са приемали витамин С, са се справили доста по-добре от тези, които не са получавали витамин С ", сподели той. " Помага извънредно доста, само че се подценява, тъй като не е съвременно. "
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 25 март
Джейсън Молинет, представител на Northwell Health, съобщи, че витамин С се употребява необятно при лекуване на пациенти с ковид в цялата здравна система. Той обаче означи, че дозата, която се дава варира. " Както реши лекуващият доктор ", добави Молинет.
Northwell Health е най-големият снабдител на здравни услуги в щата, с 23 лечебни заведения в Ню Йорк.
Според Молинет почти 700 пациенти в цялата болнична мрежа се лекуват от ковид, само че не можа да посочи какъв брой от тях са получили лекуване с витамин С.
Вече има 25 665 случая на COVID-19 в щата Ню Йорк, в това число 14 904 в Ню Йорк.
Actualno.com напомня, че сега се изпитват ваксини на три места по света: Съединени американски щати, Франция и Италия. Според проф. Иво Петров най-големи очаквания се разпореждат на хининоподобните производни - хлороквин и хидроксихлороквин, само че също по този начин и за някои типични антивирусни средства от рода на ремдисивир. От няколко дни има и изследване за лекуване със серум от към този момент оздравели пациенти, ползва се и в няколко китайски лечебни заведения.
The Guardian: Кога ще има ваксина за ковид?
* Превод: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР