Лекарите в „Пирогов” продължават да се борят за живота на

...
Лекарите в „Пирогов” продължават да се борят за живота на
Коментари Харесай

Продължава борбата за живота на жената, която пострада вчера на жп прелез край София

Лекарите в „ Пирогов” не престават да се борят за живота на дамата, която пострада при вчерашния случай на жп прелез край софийското село Кубратово.
50-годишната жена е в извънредно тежко положение с заплаха за живота. Инцидентът стане през вчерашния ден в ранния следобяд. Влак удари автомобил на прелеза, жена почина на място. Двете дами в колата не виждат сигнализацията, която е алена, блъскат се във влака, след което едната изхвърча от автомобила и умира на място.
Прелезът е с автоматизирана сигнализация и съгласно НКЖИ става въпрос за нерегламентирано прекосяване на автомобила. Техен представител разкри пред камерата на БТВ, че слагането на бариери на прелезите не води до по-малко произшествия. Въпреки това от компанията поеха ангажимент да изчистят растителността в близост за по-добра видимост.
Прелезите в страната са общо 756, от тях със светлинна сигнализация са 270, а бариери имат – 213. Инцидентите на прелези за тази година са два, а за 2018 година са били 4. Досега за 2019 година жертвите са две, до момента в който за предходната година са били 4.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР