Лекарите от Пирогов блокираха бул. Цар Борис III. Те излязоха

...
Лекарите от Пирогов блокираха бул. Цар Борис III. Те излязоха
Коментари Харесай

Лекарите от Пирогов блокираха „Цар Борис III” с аплодисменти

Лекарите от Пирогов блокираха бул. „ Цар Борис III ”. Те излязоха на митинг и поддържат с овации, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Образува се огромно запушване, не се чува нито един клаксон, което значи, че и водачите на блокираните коли поддържат проф. Балтов. Директорът на най-голямата незабавна болница в страната през вчерашния ден беше отхвърлен от поста след инспекция от НЗОК. Има подозрения за нарушавания в размер на над 1 милион лв..
 Проф. Николай Габровски: Вулгарно е отношението на властта към болница “Пирогов ” Проф. Николай Габровски: Вулгарно е отношението на властта към болница “Пирогов ”
 „ Очевидно влизаме в нов цикъл, обвързван напрегнато. Не мога да кажа дали е политическо решение, или персонално, само че е такова, ко...

На директорския пост е назначен професор Иван Поромански. Тази заран Балтов съобщи, че Петко Салчев упражнява напън върху лечебните заведения в страната. Пирогов не точи касата, а лекува своите пациенти без да се преценява какъв брой коства това на болничното заведение. За мен няма нито един мним пациент. Всички пациенти са били лекувани по пътеката за COVID-19, всички те са били с пост коронавирус затруднения. Това лекуване е осъществено гратис без да се изиска една стотинка на пациентите, сподели Балтов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР