Лекарите не дават почти никаква надежда за живота на доведения

...
Лекарите не дават почти никаква надежда за живота на доведения
Коментари Харесай

Ето го ангелът, който може да спаси доведения син на Емилия

Лекарите не дават съвсем никаква вяра за живота на доведения наследник на певицата Емилия Феди Башур . „ Младият мъж е в извънредно тежко положение и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна контузия със съществено увреждане на мозъка. „ Той е на апаратно дишане и няма нещо, което да се оперира”, оповестиха публично от столичната болница „ Света Анна”. В нея са настанени изпълнителката, годеникът й Жорж Башур и синът му Феди, който е на 19 години.



Той е от брака на Жорж с Екатерина. Завършил е англо-американското учебно заведение в София дружно с приятелката си Деспина. Двамата отпътуват да учат зад океана, като гъркинята, родена в Атина е призната в едно от най-престижните образователни заведения в Бостън. Двамата се обичат извънредно доста, по тази причина околните на Феди са уверени, че Деспина е неговия ангел, който ще успее да го върне към живота, откакто лекарите са безсилни.

Башур-младши е управлявал колата, която през вчерашния ден претърпя адска злополука на автомагистрала „ Тракия”. Освен поради несъобразената скорост, нещастието се е случила и поради мокрия път посока Пловдив. Всички участия на Емилия са анулирани. Двамата с годеника й ще бъдат изписани най-вероятно в понеделник.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР