Лекарите, констатирали смъртта му, трети ден са арестувани в бункер

...
Лекарите, констатирали смъртта му, трети ден са арестувани в бункер
Коментари Харесай

„Генерал СВР“: Тялото на Путин е скрито в хладилник за продукти

Лекарите, установили гибелта му, трети ден са задържани в бункер

Тялото на умрелия същински Владимир Путин сега е прикрито в хладилна камера в бункера му в гр. Валдай, който се намира на 360 км северозападно от Москва. Това заяви профилът „ Генерал СВР “, зад който стоят някогашни офицери от Службата за външно разузнаване на Русия. Те ръководят канали в Ютюб, Телеграм, Екс и Инстаграм. Именно този профил първи разгласява информацията, че на 26 октомври в 20:42 ч. е настъпила гибелта на съветския президент. От тогава „ Генерал СВР “ непрекъснато добавя с нови данни какво се случва в и към бункера. Въпросният ледник, където се намирал натрупа, преди този момент е бил употребен за надълбоко заледяване на хранителни ресурси.

Целият лекарски екип, взел участие в реанимацията и установил гибелта на Путин, стои към този момент втори ден арестуван в бункера, твърди „ Генерал СВР “. Първоначално лекарите престояли дружно няколко часа в едно помещение с натрупа. След като тялото било трансферирано в ледник, медиците били разграничени в разнообразни стаи. Все още нямало изясненост какво ще вършат с тези хора, станали очевидци на една от най-строго защитаваните сега секрети в Русия, твърди „ Генерал СВР “.

„ Почти никой в Москва не обърна внимание, само че незабавно след гибелта на Путин, центърът на съветската столица бе блокиран и заставам по този начин съвсем два часа “, твърди „ Генерал СВР “. В момента хората към секретаря на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев обмисляли какво да вършат със фамилията на Путин. Още в петък сутринта, с цел да парират информацията за гибелта на президента, те възнамерявали да пуснат по малките екрани „ щастливата и усмихната “ най-голяма негова щерка, и даже обмисляли репортаж, в който любовницата му Алина Кабаева се разхожда нехайно. „ Но когато видяха, че кремълските медии и емигрантските интернет запаси на опозицията работят съвсем в унисон, взеха решение да отсрочат всичко това “, декларират от „ Генерал СВР “.
Руската съпротива се раздели на два лагера след четвъртък. По-голямата част, в това число медиите зад граница, които са основани от обкръжението на Алексей Навални, изобщо не разясняват сходна вест. Те не престават да възприемат индивида, който и сега ежедневно се показва по московските малките екрани като президента на Русия, за същинския Владимир Путин. Голяма част от някогашните публицисти на радио „ Ехото на Москва “, които избягаха от Русия към началото на експанзията в Украйна, обаче показват подозрения, че Путин може би в действителност е починал. „ Ехото на Москва “ бе единственото легално опозиционно радио в Русия през всичките години на ръководство на Путин. Веднага след началото на войната то бе неразрешено.

Свой дял в разкриването на загадката дадоха още в нощта на 26 октомври и най-известните украински и беларуски таролози. Те направиха изключителни включвания, най-интересните от които са подбрани в това видео.

 

Същевременно единствените два източника от самата Русия, които дават изясненост към протичащото се с Путин, не престават да са неговата персонална астроложка Светлана Драган и докторът на историческите науки Валерий Соловей. След като на 13 октомври Драган разгласява послание към съветския народ, в което, съвсем разплакана, предизвести, че 26 октомври ще е разделна дата в историята на Русия, тя спря да се появява обществено.  

Драган съвсем ежедневно обикаляше преди този момент строго цензурираните от Кремъл съветски малките екрани като безценен посетител. След 13 октомври не се е появявала даже в личния си канал в Ютюб. Соловей пък, който е на процедура единственият опозиционен държавник на независимост в Русия, към този момент направи няколко включвания, в които споделя детайлности за гибелта на Путин.

Валерий Соловей е в Москва и макар деянията му, поради които всеки различен в Русия от дълго време би бил задържан и пратен да гние за дълги години в пандиза, самият той не е притесняван от управляващите. Още в четвъртък вечерта той се появи от Москва онлайн в Ютюб, с цел да разяснява гибелта на Путин. А в петък пусна нов ефир, в който бе облечен с тениска с надпис „ Клуб на феновете на „ Лебедово езеро “. Балетът по музика на Чайковски от дълго време се е трансформирал в Русия като знак за гибелта на следващия водач. В предишното при всяка гибел на следващия общоприет секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз руските малките екрани прекъсваха стратегиите си и ги заменяха с „ Лебедово езеро “.

В следващото си включване Соловей разкрива, че така наречен „ политбюро “ от най-близкото обграждане на Путин е стигнало до съглашение да се крие за гибелта на президента. „ Ще могат ли да го реализиран? В диктаторска страна това е допустимо. Нека си напомним, че гибелта на президентите на Азербайджан Гайдар Алиев, на Венецуела Уго Чавес и на Узбекистан Ислам Каримов бе крита в продължение на три месеца. 

Смъртта на Жириновски бе крита цялостен месец, до момента в който тялото му стоеше в помещение върху и към големи части лед “, споделя Соловей. Той предсказва, че до момента в който гибелта е към момента загадка, войната в Украйна няма да бъде спирана. Соловей обаче планува, че сходна загадка в днешна Русия ще удържи не повече от два месеца, поради разнородния състав на това „ политбюро “, където членовете му не по-късно от два месеца ще се „ раздерат един различен “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР