Лекарите изкараха татко, че е починал от COVID-19. Ала съм

...
Лекарите изкараха татко, че е починал от COVID-19. Ала съм
Коментари Харесай

Плеймейтката Михаела Тодорова: Излъгаха ме, че татко умря от COVID-19, просто го писаха от това!

" Лекарите изкараха баща, че е умрял от COVID-19. Ала съм сигурна, че това не е повода за гибелта му " .Това съобщи пред " България Днес " плеймейтката Михаела Тодорова.

Родителят на русокоската - Митко Тодоров, си отива от този свят в последните месеци на предходната година. Той е признат в болница със признаци на ковид. Впоследствие положението му се утежнява и мъжът издъхва.

" Баща ми не умря от COVID-19! Просто го писаха от това. Не знам тъкмо какво се е случило. Но не умря от ковид, както споделиха лекарите ", споделя още почернената русокоска.

Покойният Тодоров поддържа щерка си във всичко. В началото на годината той й подари скъпо " Порше ". Преди години таткото на плеймейтката е бил претендент за общински консултант в родния им Казанлък.

Михаела също минава през COVID-19. Изкарва го съвсем без никакви затруднения. Няколко дни усеща леко неразположение. " За мен това е една огромна интрига - твърди плеймейтката. - Не е толкоз съществено това заболяване, колкото го изкарват. Казвам го от персонален опит. Вирусът мина и си отпътува. Но очевидно би трябвало да свикнем да живеем с него. Мен не ми пречи. Живеят си обикновено живота ", сподели още Тодорова.

Мишето е твърдо срещу имунизирането. Дори е забранила на фамилията си да си слага имунизация. " В никакъв случай няма да се имунизирам. Ако не ме пускат в чужбина без имунизация, просто няма да вървя на никое място и ще си заставам в България. Не имам вяра нито в COVID-19, нито във имунизациите ", добави още носителката на купата Мис Плеймейт за 2019-а Михаела Тодорова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР