Лекарите искали да кажат на майката, че бебето й ще

...
Лекарите искали да кажат на майката, че бебето й ще
Коментари Харесай

Лекари дойдоха да кажат на англичанка, че дъщеря ѝ умира, но я завариха да интимничи с убиеца на детето

Лекарите желали да кажат на майката, че бебето й ще бъде изключено от устройството за поддържане на живота, само че заварили по какъв начин Катрин Дейвидсън прави секс с мъжа, който е предизвикал смъртоносните пострадвания. Жената и нейният другар Гордън МакКей се наложило да спрат, когато един служител на реда влезнал в чакалнята, с цел да заяви тъжната вест, оповестява Мирър, представен от Блиц.

``
реклама



Петмесечната им щерка получила тежък кръвоизлив в мозъка, откакто Гордън, някогашен боец, стартира да я резтриса мощно. Но все пак Катрин се тревожела повече за ориста на приятеля си, в сравнение с за умиращото момиче, до момента в който били в болничното заведение.

38-годишният Гордън признал за убийството на момичето, което гледал в къщата си в Бакхевън. Рентгеновите изображения демонстрират, че тя има няколко фрактури по цялото тяло. Когато бебето било откачено от устройството, Катрин я подържа известно време в ръцете си и по-късно съобщи, че в този момент се нуждае от гаджето си.



Катрин почнала да се среща с Гордън, който живеел в съседство, откакто прекратила връзките си с бащата на децата й. В деня на нещастието двойката пушила марихуана, след което майката оставила приятеля си да наглежда дребната й щерка, до момента в който тя изпращала по-големите деца при бабата им. Според мъжа, той остави детето за няколко минути, а когато се върнал, видял, че се е заплеля в креватчето и не диша. Тогава той почнал да я разтриса, с цел да си възвърне съзнанието.

Оказало се, че момичето и преди попадало в болница  - неотдавна я приели за счупена ръка. Присъдата на Гордън, който самичък отглежда двама сина, ще бъде произнесена идващия месец.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР