Лекарите и полицията смятат, че пациентката е жертва на изн*силване

...
Лекарите и полицията смятат, че пациентката е жертва на изн*силване
Коментари Харесай

Покъртително! Ето Как Е Забременяла Жената, Която Е От 14 Години В Кома!

Лекарите и полицията считат, че пациентката е жертва на изн*силване на един от чиновниците на клиниката. Инцидентът провокира съществено следствие: от всички чиновници на болничното заведение са взети ДНК проби, с цел да се откри кой е бащата на детето.

Близките на жертвата са извънредно възмутени. Те считат, че личният състав на клиниката се е провалил в задачата си да следи положението на родственицата им. Все отново те взеха решение да не изоставят новороденото. То ще бъде отгледано от родителите на дамата.

Те остават озадачени по какъв начин тяхната щерка, която лежи в кома повече от 14 години, може освен да зачене, само че и да износи и роди крепко и пълноценно дете.

Лекарите считат, че това събитие не е извънредно в здравната процедура. Момичето не е в дълбока кома, а във вегетативна. Това е надълбоко безсъзнателно положение, в което човек не е кадърен да мисли. В същото време тялото му може да работи обикновено. Такива пациенти могат да дишат сами, от време на време отварят очите си или даже издават звуци и демонстрират страсти.

Например, някои хора могат ненадейно да плачат или да се смеят, до момента в който са в кома. По предписание кома и вегетативно положение са взаимозаменяеми понятия, само че в действителност сред тях има забележителна разлика. Човек в дълбока кома в никакъв случай няма да може се засмее. Във вегетативно положение такива реакции се смятат за естествени.

Затова и яйчниците на засегнатата пациентка са функционирали обикновено от самото начало, тъй че тя е била в положение да зачене дете. Бебето в утробата се е развивало вярно, тъй като през цялата бременност е получавало нужните хранителни субстанции. Самите чиновници в болничното заведение не забелязали, че положението на дамата се е трансформирало.

Раждането минало обикновено. Лекарите открили, че тяхната пациентка е бременна, едвам когато раждането ненадейно почнало. То минало безусловно обикновено, защото е естествена реакция на женското тяло.

Подробностите за самия случай към момента не се разкриват. Полицията и клиниката не посочват името на жертвата, тъй като това може да попречи на следствието.

Сега нищо не заплашва здравето на момчето, макар че в началото имаше проблеми с дишането след раждането. Майка му към момента е в кома. Раждането на детето не е имало резултат върху положението ѝ, написа jenata.blitz.bg.

Това не е първият подобен случай. Подобни случаи е имало и в близкото минало. През 1996 година жена, ранена в автомобилна злополука и лежала в кома към 10 години, е родила крепко момче. След още 2 години случаят се повторил, само че с друга пациентка. Втората жена родила момиче. И в двата случая още веднъж става въпрос за изнасилване
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР