Лекари убиха баба ми и записаха, че е починала от

...
Лекари убиха баба ми и записаха, че е починала от
Коментари Харесай

Сценарист на Слави: Лекари убиха баба ми, приписаха й COVID-19, за да вземат пари по клинична пътека

" Лекари убиха баба ми и записаха, че е умряла от ковид, с цел да вземат пари по клинична пътека. " Това разтреперен описа пред „ България Днес “ сценариста и дясната ръка на Слави Трифонов - Тошко Йорданов.

Жената постъпва в ямболската болница Свети Пантелеймон след лек инсулт, все пак по какъв начин си отива от този свят с диагноза ковид, без да имала никакви признаци и температура. „ Разкарвали са баба ми от поделение в поделение, макар че след прекаран инсулт това може да бъде съдбовно. Направили са й бърз тест, което е неприемливо, тъй като не поискано единодушие на пациента. След това е изработен PCR  тест, макар че тя нямала нито температура, нито кашлица, безусловно никакви признаци.  Доктор Рунков обяснил на майка ми, че баба ми е с пневмония, което е безспорна неистина, тъй като две минути по-късно аз разговарях с него и той ми призна. че излъгал “ продължава Йорданов.

Сценаристът на Слави признава, че баба му фактически е била стара жена на 93 години, само че била здрава, а след  инсулта имаше единствено дребна пареза на ръката.  Йорданов е безапелационен, че диагнозата на баба му е записана безусловно подправено и  най-тъжното е, че поради нея околните й няма да мога да си кажат последно довиждане.

„ Освен това знаете. че тия погребения костват 500-600 лева по-скъпо, тъй като близкият ти е затворен ковчег и даже не можеш да видиш лицето му. Само че този път са сбъркали индивида ще ги осъждам, желая безусловно всичко да излезе  наяве. Защото тук за тях става въпрос за едни пари “.

Потърсен за коментар шеф на ямболската болница Свети Пантелеймон Румен Рунков разгласи, че обвиняванията са несериозни. ‚,Моля? Глупости! Аз сега работя и не мога да се занимавам с това “, разгласи той и не разяснява дали се тормози от идната правосъдна препирня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР