Лекари специалисти ще извършват прегеледи и в събота в Студентска

...
Лекари специалисти ще извършват прегеледи и в събота в Студентска
Коментари Харесай

Лекари специалисти ще преглеждат и в събота в Студентска поликлиника

Лекари експерти ще правят прегеледи и в събота в Студентска поликлиника.Независимо, че денят е почивен медиците ще са в помощ на хората, които през седмицата са на работа и затова нямат опция да се прегледат. Решението е на управлението на ДКЦ 5 – Студентска поликлиника.
Те са изготвили и график за прегледите в съботните дни през октомври, от 8.30 до 13 часа, написа столица.бг

Тази събота, 13 октомври ще преглеждат експерти по УНГ, очни заболявания, нервни заболявания, кардиология и Вътрешни заболявания. Специалист по УНГ ще има и на 20 октомври. На 27 октомври са прегледите при хирург, педиатър, офталмолог, невролог, кардиолог и вътрешни заболявания.

Пациентите ще бъдат преглеждани и с направление от джипи по Здравна каса, само че и платено. Желаещите да се прегледат при експертите могат да се запишат на регистратурата на СТудентска поликлина и на тел. 02/868 20 13.

Ако има доста пациенти тази процедура може да продължи и през идващите месеци на годината, изясни доктор Вихрен Заяков, шеф на ДКЦ 5. През септември за началото на образователната година лекарите УНГ в 5 ДКЦ направиха профилактични прегледи в две съботи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР