Лекари спасиха родилка и близнаците ѝ, а акушерки от болницата

...
Лекари спасиха родилка и близнаците ѝ, а акушерки от болницата
Коментари Харесай

Невероятно, но истина! Вижте историята на тази жена!

 Лекари избавиха родилка и близнаците ѝ, а акушерки от болничното заведение я изненадаха на рождения ѝ ден. 29-годишната пациентка родила с Цезарово сечение двете си момчета. Състоянието ѝ обаче се влошило и се наложила втора животоспасяваща интервенция. 

Щастливата млада майка през днешния ден чества рождения си ден, като за първи път прегърна двете си деца в празнично украсената от акушерките болнична стая.

И двете бебета са момчета, доносени и в чудесно здраве, всяко от тях тежи над 3 кг Заради размера на близнаците няколко часа след оперативното раждане матката на дамата изпада в атония. Това е животозастрашаващо рисково кървене, което в множеството случаи се получава при увеличена уязвимост на мускулната мощ на матката.

Благодарение на екипа от експерти дамата е избавена с повторна животоспасяваща интервенция, която лекарите назовават лапаротомия. След всички реанимационни грижи младата майка е в доста положително положение, изкарана е от апаратна вентилация и към този момент е със независимо дишане, оповестиха от лечебното заведение.

Директорът на “Майчин дом " проф. доктор Иван Костов персонално поздрави пациентката с благопожелание за дълъг живот, здраве и фамилно благополучие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР