Лекари се борят за живота на известен врачански доктор, пострадал

...
Лекари се борят за живота на известен врачански доктор, пострадал
Коментари Харесай

Лекари се борят за живота на известен врачански доктор

Лекари се борят за живота на прочут врачански лекар, потърпевш тежко при безразсъден случай тази нощ, заяви организация BulNews.

Началникът на АГО отделението на МБАЛ „ Христо Ботев “ Иван Кръстев е бил премазан от лек автомобил, каран от негов другар. Д-р Кръстев бил поканил на посетители в село Горно Пещене непосредствен човек и към 3 часа той решил да си върви. Домакинът му отворил металната врата, с цел да изкара на улицата колата „ Фолксваген Джета “ и по-късно затворил портата. Докато чакал госта да си тръгне, колата вместо напред, тръгнала с огромна скорост обратно и го премазала.

Незабавно бил подаден сигнал на тел. 112, незабавните медици бързо разбрали, че техният сътрудник е премазан до гибел и незабавно го вдигнали за столичната болница ИСУЛ.

По неофициална информация доктор Кръстев е с най-малко 4 тежки черепно-мозъчни контузии и със сериозен кръвоизлив в лявата част на мозъка. Следващите час-два са решаващи за неговото оцеляване. Засега прогнозите на лекарите не са оптимистични.

Първоначално околните на известния лекар се опитал да кажат пред служителите на реда, че е паднал и самонаранил, само че незабавните медици били безапелационни, че става въпрос за премазан от кола човек. Целият случай е бил сниман от охранителните камери на къщата и записите към този момент са конфискувани от проверяващите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР